Dag 24

Ojojoj.. idag har jag varit duktig, duktig. inte tränat dock (DÅLIGT), den enda "träning" jag fått idag är en 30 min promenix med en kompis och en runda på stan.
jag sitter här packad och klar, nu är jag redo att åka! Har växlat pengar och köpt en tight klänning som sitter niiice! yesss snart ska jag gå upp igen. Ska åka hemifrån 04.30 känns bra!

Matdagbok 29/10 - Dag 24

Frukost: En mandarin och ett plommon

Lunch: Ingenting, var inte hungrig

Middag: Onyttig felixpyttipanna med ägg och rödbetor

Övrigt: Två koppar te och ett glas juice, kommer inte ihåg när

Mål för imorgon: Jag har inget mål, jag ska iväg nu till på söndag så det blir inget skrivande tills dess. Men kom tillbaka då va :D

'the last bus is long gone'

Dag 23

Jävlar alltså, allt börjar fucka.. men alltså jag har en liten plan här. jag ska åka bort nu på höstlovet.. och aa, man kan väl säga såhär att det inte kommer bli en så nykter resa.. det menas med mycket öl = många kalorier.. Jag tränade idag och jag kände att det inte gick lika bra som de andra gångerna. Men imorgon ska jag ut och springa innan jag åker iväg i alla fall. Jag får köra på en äta-lite-dag imorgon.

Matdagbok 28/10 - Dag 23

INGA KOMMENTARER... Så jäääävla mycket känns det som, USCH

Mål för imorgon: aa, det blir att tänka på att det inte ska sluta som idag, jag måste komma tillbaka in i de gamla vanorna. Tvinga mig att inte lyssna på magen.. Nu eftersom jag skriver det här måste jag ju hålla det. kommer bli svårt, döm mig inte om jag misslyckas som idag, jag har isåfall redan gjort det själv.. :/

Nej fan, Nya Friska Tag! :)

Och tack förresten för alla fina kommentarer som ni har lämnat! <3

'Lights will guide you home'

Dag 21

Igår, jävlar!! haha den sämsta dagen hittills, även den godaste ;D
Vi åt världens godaste middag och det blev tårta till efterrätt, jag kunde inte tacka nej, det är sååå oartigt.. men aa, därför gick jag till gymmet idag och tränade som en galning, det gick suveränt. Innan träningen åt jag en apelsin och sen så hoppas jag att jag inte behöver äta ngn middag, jag ska till stan så jag kanske kan säga till föräldrarna att jag äter där eller ngt.. :/ de börjar fundera lite nu.. de frågar ALLTID vad jag har ätit och när och blablabla.. men men, det går ju fortfarande bra så varför sluta?

Matdagbok 26/10 - Dag 21

Frukost: En Apelsin

Lunch: En halv apelsin och ett halvt äpple (efter träningen)

Middag: Förhoppningsvis ingenting..

Mål för idag: Jag ska se på film men en kompis och hon vill baka brownies, jag får se om jag bakar med inte äter eller om jag äter lite bara.. Men det är såhär det börjar gå utför :/ aja..

Jag känner mig duktig i alla fall eftersom jag har gått ner i vikt och figuren är det inte SÅ mycket fel på, det går ju alltid att hitta ngt dock.

'in the sky with diamonds'

Också Dag 20

Hejhejhej! Alltså jag var bara tvungen att skriva ett till inlägg.
Det känns som att det var nyss jag började med den här bloggen, men det var ju 20 dagar sedan.. Men gud vad glad jag är att det funkar. Jag kunde inte förstå det själv, men i skolan igår sa min kompis som går i min klass att hon tyckte att jag ser mycket smalare ut än vad jag gjorde förut, och fatta glad jag blev då. Det var flera andra i klassen som hörde det och de instämde! Jag fattade verkligen inte att det här skulle funka. jag har till och med börjat träna bra, jag har gymmat två ggr den här veckan och idag gick jag ut på en promenad innan frukost. Och igår så hade jag på mig ett par jeans som jag brukade använda väldigt mycket förut eftersom de var de enda som satt BRA, och nu hänger de i knäna, låren och på rumpan, och jag kan dra ut dem jättemycket vid höfterna. Nu sitter jag här i mina acnejeans som jag inte kunnat ha förut för de skavde in i höfterna, nu gör de inte det längre!! De sitter underbart och jag kan ha en TIGHT tröja till på köpet, jag behöver inte längre skämmas över hur jag ser ut, och tack vare den här bloggen har jag kunnat gå ner fem kilo i vikt, jag väger nu 70 kg! Nu ska jag försöka gå ner lite till så jag kan trivas med mina stora fotbollslår också. Jag trivs i mig själv nu, det har jag inte kunnat göra förr. TACK!

'when you're here with me'

Dag 20

Jag tror att det är dag 20 nu, jag har inte skrivit ngt alls de senaste två dagarna.. i torsdags var jag tvungen att plugga till ett prov, och igår hann jag inte heller vara inne på datorn. Idag så ska jag hem till min kompis och äta middag. Därför ska jag inte äta någon lunch nu. Får se hur det går och får se om vi drar ut efteråt.. SÅ skönt med lov nu förresten!

Matdagbok 25/20 - Dag 20

Frukost: Två knäckebröd med kokt skinka och paprika

Middag: Det vet jag inte, typ rullad lasagne :P haha men det verkar sjukt gott! :)

Mål för imorgon/idag: Inte för mycket middag, men inte så det verkar otrevligt heller.. Och imorgon så vet jag inte ens vad jag ska göra.. Jag tror att jag ska ha filmkväll med en kompis och då kommer jag nog kanske äta ngt snask, så ingen middag för mig då.. :P

'how can I even try to go on'

Dag 17

wöuwöuwöu... nu är det galet.. en kjol som jag hade som midjekjol förut är STÖRT stor. jag kan ha den på höften typ (och det är inte något stretchtyg!!) jag är coooooool! Även fast jag var tvungen att äta middag idag så känner ja mig nöjd, jag tog världens minsta portion, tog några små tuggor och spred ut maten över tallriken, mina föräldrar märkte inte ens! haha skitbra :D

Matdagbok 22/10 - Dag 17

Frukost: Ett glas juice och ett äpple lite senare

Lunch: Lasagne (+ kikärtor)

"Middag": Älg- och ölgryta med potatis

Mål för imorgon: Jaa.. det blir väl som idag då, men jag ska kanske gå och träna igen då, det var ju så himla skönt igår!  Så jag ska försöka pallra mig till gymmet imorgon efter skolan

'forever, is that really enough?'

Dag 16

Gud vad jag tycker att det är skönt att skriva här, jag bryr mig inte om folk inte vill läsa detta, det är bara så ortoligt givande för mig! Jag mår så mycket bättre nu än vad jag har gjort förut. Tack fina blogg! Jag har varit äckligt underbart duktig idag!Jag har tränat idag! och inte ätit mycket heller :D även fast lunchen kanske inte var så nyttig.. hehe

Matdagbok 21/10 - Dag 16

Frukost: En mandarin

Lunch: skaldjurspastasallad

Middag: En mandarin

Jag är braaaaaaa!!! :D (Jag har iofs ätit två halstabletter idag också haha)

Mål för imorgon: Jag vet inte vad jag ska skriva här, det känns inte som att det kommer bli mycket bättre än vad det var idag, men man kan ju alltid hoppas! :) Jag kör på samma frukost så blir det bra (:

'she's lost control'

Dag 15

Åhohj. Jag har idag varit i skolan och herregud.. jag klarar inte av det här, idag känner jag att jag börjat falla tillbaka i gamla vanor. Men jag måste hålla mig, jag har ju lovat att inte äta någon middag idag ju! Men FAN, vi ska ju ha middag med några kompisar idag.. Jag vet inte vad jag ska göra.. om jag hade kommit ihåg det hade jag väl kunnat skippa frukosten eller lunchen.. ååååh, jag måste verkligen skärpa mig. jag kan ju iofs säga att jag har ätit hemma.. men då blir de ledsna eftersom de har lagat mat så fint. Men om jag bara äter sallad kanske ingen märker..

Matdagbok 20/10 - Dag 15

Frukost: müsli med mild lättyoghurt

Lunch: Zucciniburgare och loka

Middag: Ej ätit än, får se om jag klarar att hålla mig.. Hoppas jag gör det..

Mål för imorgon: Jag kommer säkert inte kunna smita från middagen imorgon.. Eller om jag ska gymma imorgon kanske och säger att jag äter efteråt eller ngt.. jag kan nog ljuga ihop något..

'Life's a bitch'

Dag 14

Jag glömde skriva igår, men lite kort om Dag 13: Frukost - tre knäckemackor och juice. Middag - en hamburgare och sallad och vatten. på kvällen blev det lite alkoholhaltiga drycker.

Matdagbok 19/10 - Dag 14

Frukost: Två mjuka mackor och lite mangosmoothie (sov hos en kompis)

Lunch: En mandarin

Middag: Lasagne och sallad

Mål för imorgon: Eftersom det är måndag imorgon brukar jag alltid äta middag tidigare än resterande familjemedlemmar så jag behöver inte äta middag imorgon!! Bara lite frulle och lurre alltså. 

Cheers! 

Dag 12

Idag hinner jag verkligen inte skriva mycket, om 10 min ska jag gå, ska ut och klubba.
Men direkt på matdagboken då.

Matdagbok 17/10 - Dag 12

Frukost: En knäckebrödmacka med torkad kalkonskiva och paprika och ett glas juice till

Lunch: Haloumi- (stavning?) sallad, som var rätt oljig btw.... 

Middag: ett Äpple och tre cider kommer ikäll. 

Mål: ingen aning, brottom!


Dag 11

Idag har jag verkligen pluggat HELA dagen. prov imorgon. hoppas det går bra... Men iaf, därför är jag skittrött och skriver lite snabbt här. Jag hade tur vid middagen, för mamma är inte hemma och pappa skulle ut på promenad så jag sa att jag åt middag med min syster vilket jag inte gjorde. dock hade papi köpt vindruvor som jag åt kanske några för många av, men vafan.. 10 st eller ngt, haha. Dirr till matdagboken nu då.

Matdagbok 16/10 - Dag 11

Frukost: Två knäckebröd med ost och paprika, ett glas juice

Lunch: Köttfärsbiff med potatis och sallad + två knäckebrödmackor (utan pålägg)

Middag: ~10 vindruvor och två koppar grönt te

Mål för imorgon: Samma som idag, vet inte riktigt om det är ngt speciellt mål. Hoppas jag inte tvingas äta hemma.. kan säga att jag ska ut tidigare imorgon eller ngt. "Äter" hos en kompis kanske.

en mening jag såg igår som var lite rolig:
'magen kurrar inte, den ger dig applåder'


Dag 10

SHIT asså, 10 dagar.. galet. Men hallå det verkar som att den där nya metoden är bättre!! Jag är faktiskt pigg och glad idag, även fast vi har haft prov och skit :) Jag sitter just nu och äter min "middag" eller vad man nu ska kalla ett litet rött äpple :P Och jag tog det bara eftersm jag sa att jag skulle göra det, jag är egentligen inte ens hungrig nu :D hihi
En annan grej till att jag är glad kanske också är att jag är käääääääääääär! eller njaa, men typ :)

Jag har börjat tugga massa tuggummin, det kanske inte heller är så bra? Eller? :/

Matdagbok 15/10 - Dag 10

Frukost: En macka med ost och gurka och ett glas juice

Lunch: En pastasallad med kycklingbitar

Middag: Ett äpple

Mål för imorgon: Göra som jag gjort idag, det är ju fettbra ju!! :D Jag har dock inte vägt mig, Vågar inte riktigt.. Jag gör det imorgonkväll så skriver jag in det då.

Adjösss

Dag 9

Idag känner jag mig riktigt jävla tjock, har skitmycket plugg och mår allmännt skit. Tack!

Fyfan jag orkar inte vara sur hela tiden, jag måste komma igång med träningen igen, som jag hade gjort förut. Då var jag duktig och tränade flera gånger i veckan, nu blir det sjukt sällan! Jag måste komma igång nu! och mitt mål för idag klarade jag inte heller, jag åt lunch även fast jag hade kunnat vara utan, jag åt den för jag visste inte vad jag skulle säga till min kompis som ville äta med mig.. Det är så svårt!

Matdagbok 14/10 - Dag 9

Frukost: Ett glas juice

Lunch: Vegetarisk buffé igen

Middag: Mycket svamp-paj. DÅLIGT!!!

Mål för imorgon: Eftersom det är en så sjukt lång dag imorgon så kan jag inte hoppa över lunchen, jag kan dock välja att inte äta så mycket och kanske på så vis hoppa över middagen och äta frukost för en gångs skull. Jag tror det skulle vara bra. Jag prövar för imorgon: Frukost en macka och ett glas juice, lunch och en eller två frukter till middag! Det är en bra grej. Det ska jag pröva imorgon!

Dag 8

Det känns uttjatat att skriva såhär dag efter dag efter dag, men det hjälper mig liksom. Men en sak som jag har märkt nu de senaste dagarna är att jag är jävligt trött och irriterad och sur. Jag vet inte om det har något med detta att göra.. Eller så är det bara vanlig PMS. Det känns också som att jag nu har stannat i vikt, men jag vet inte det heller eftersom det bara har gått en dag sen jag vägde mig. Jag känner mig inte inspirerad till att göra någonting, jag vill bara släppa allt och sova i en månad, utan skola, och jobbiga människor. Men nu är det som det är och det är bara fortsätta kämpa.

Matdagbok 13/10 - Dag 8

Frukost: Ett glas juice

Lunch: Kyckling- och spenatlasagne

Middag: Rester från gårdagens middag

Mål för imorgon: Juice till frukost, en frukt som lunch + vatten, och lite middag. Nu vill jag gå ner mycket! Jag har haft en dålig dag känner jag.  


Och nu ska jag iväg till ett ställe där det äts kakor och bullar och tårtor och så jävla goda saker som jag bara får sitta och lukta på, vilken jävla plåga. Fyan vad jag är sur idag!


'every now and then I fall apart'


Dag 7

Idag var det den sista dagen på det projekt jag börjat med, men jag vill inte sluta här, nu när jag har kommit så långt. Jag vil fortsätta, alltså tänker jag göra det på samma sätt som jag har gjort nu. Jag har varit i stan idag och träffat en kompis, vi skulle fika och eftersom jag inte vill säga att jag inte äter sötsaker så blev det bara te och "jag är inte så sugen just nu" även fast jag skule kunna döda för en blåbärspaj.

Matdagbok söndag 12/10 - Dag 7

Frukost: Ett glas juice

Lunch: Grönt te och lite mörkt bröd + ett äpple lite senare

Middag: Kycklinggryta, vääääldigt onyttig. Men men, hoppas det inte syns, nu får jag skärpa mig lite mer.

Mål för imorgon: Fortsätta som jag har gjort den här veckan så kan man ju alltid hoppas på i alla fall ett kilo till!

Det är SÅ kul att jag har gått ner cirka 2-3 kg under den här veckan. Och det är sjukt att det gick så fort, jag prövade ett par av mina acnejeans som var lite för taighta i höfterna och nu sitter de perfekt! De skär inte in över huvud taget! Helt underbart, jag vill gå ner så de sitter lite pösigt, det är då man känner sig duktig!

!!!!

JAG HAR GÅTT NER TRE KILO!
Jag väger 72,2 nu!! :D:D:D:D

Dag 6

Igår var det dag sex. Jag klarade mig väldigt bra faktiskt, förutom lite öl och groggar på kvällen men men. Jag känner mig mer och mer fräsch för varje dag som går! Jag älskar det här verkligen. Snart har jag klarat en vecka, då ska jag köra på en vecka till! Det enda som var dåligt igår var att jag inte höll mitt mål för gårdagen, jag rökte, och inte lite heller. Aja..

Matdagbok lördag 11/10 - Dag 6

Frukost (12.30): Ett glas juice 

Lunch: Ingen, jag kollade på film och glömde bort tiden

Middag: Rester från älggrytan

På kvällen: Två groggar och en öl

Mål för idag: Skriva blogg innan jag går och lägger mig, somna tidigt (kommer inte gå bra), inte äta lunch för tidigt och inte middag för sent eftersom jag precis har ätit min frukost. 

Dag 5

Nu har jag glömt att skriva igår, eller jag hann inte för jag satt inte vid datan. Men nu skriver jag om igår då..
Jag gjorde det helt okej tills kvällen kom, illaa... aja, hinner inte skriva mer än matdagboken. Men jag har en positiv grej också! Jag har blivit smalare runt midjan! :D

Matdagbok 10/10 - Dag 5

Frukost: Ett glas juice

Lunch: Vegetarisk mat på restaurang

Middag: panerad fisk med potatis och sallad

Efter middagen: Lite öl, inte mycket dock. och ett glas cola (!) damn och massa cigg, ILLA SOM FAN

Mål för imorgon (idag egentligen): har redan "ätit" frukost, ett glas juice som vanligt. Men ja, det främsta målet är väl att inte röka.. :/

'life goes on'



Dag 4

Ohoj!
Idag har varit en lång dag. ingen motion heller, det var ju inte det bästa.. Något som är bra är att jag har gått ner ca 0.5 kg! Det är ju helt otroligt faktiskt. Jag har precis ätit middag och har inte ätit sedan lunch som var klockan 11. Galet att jag inte har blivit så hungrig, kroppen är då en konstig mekanism. Och jag åt inte mycket heller, är stolt över mig själv faktiskt.. :)

Matdagbok 9/10 - Dag 4

Frukost: Ett äpple

Lunch: Lite icke-god fiskgryta, ett knäckebröd och sallad

Middag: Älggryta med potatis

Mål för morgondagen: Jag ska äta på en buffé imorgon så jag får försöka att inte äta alldeles för mycket av den goda vegetariska maten som serveras där. Kommer bli svårt eftersom det är så himla gott!

' All my senses'


Dag 3

Idag har jag inte varit fullt så duktig, jag känner mig lite äcklig.. Jag sitter här nu i färgat hår, det blir rött igen, jag gillar det.
Jag har inte så mycket att skriva så jag går in på matdagboken direkt.

Matdagbok 8/10 - Dag 3

Frukost: Ett glas juice

Lunch: Vegetarisk pastasallad på Sandy's med fullkornsbröd (inte så bra)

Middag: Medelhavsburgare med zuccini

Under bion (patrik 1,5!!): En bonaqua och en godisbit av mammas gott och blandat

Mål för imorgon: Samma frukost som vanligt, liten lunch och liten middag, lämna en liten bit kvar på tallriken också för att visa att jag kan stå emot att glufsa i mig allt.

'standing in the cold rain, feeling like a clown'

Dag 2

Nu är det andra dagen, jag har varit väldigt duktig idag faktiskt. Nu gäller det bara att inte äta något mer, eftersom jag redan har ätit middag. Inget mer för idag alltså! Det bästa är ju att dricka vatten när man känner sig hungrig eller sugen på något, jag gör det nu förtiden. Idag hade vi orienteringstävling och jag var jätteduktig och tog ALLA kontrollerna. Alltså har jag fått mitt träningspass för idag, jobbigt fast roligt. En glad nyhet igår var dock att jag inte alls vägde 77 kg, jag vägde 75,2 kg. Nu ska jag vänta lite och väga mig ikväll igen, efter en helkväll med ugly betty och desperata husfruar.

Matdagbok tisdag 7/10 - Dag 2

Frukost: Två små glas juice

Lunch: En pastasallad

Middag: Totrellini och sallad

Och massa vatten har jag druckit också! Jag känner mig inte ens hungrig.

Mål för morgondagen: Juice eller en frukt till frukost, något nyttigt till lunch (inte för mycket), det är svårt att bestämma över middagen eftersom det är mina föräldrar som gör den, men inte för mycket middag. Jag hoppas att jag kan komma ut och springa lite efter skolan också, men jag börjar 8.30 och slutar 17.00 och är alltid så seg efter skolan på onsdagar, så jag får se imorgon hur det blir.

I hate these consequences

Ny blogg.

Hejsan, denna blogg är mest till för mig själv, för att jag ska någonstans där jag kan skriva allt jag känner och tycker.
Jag kan prata med mina vänner om mycket, men om vikt och dieter och sånt är något jag inte gärna delar med mig. Jag är 17 år och 178 cm lång, jag väger 77 kg och har stora problem med det. Jag själv tycker att jag är hysteriskt tjock, men alla säger att jag inte är det och att jag är paranoid och knäpp. Men jag känner ju min kropp bättre än någon annan, eller hur?
I morse när jag gick till tunnelbanan tog jag en metrotidning där jag läste om folk som hade anorexia. Det stod om proana-hemsidor och sånt, vilket det finns mycket av nuförtiden.. Jag tänkte att det är ju sjukt, men jag gick in och kollade och kände att jag borde börja med något sånt. Okej, det kommer ju aldrig gå så långt som anorexia herregud, men jag vill inte se ut som jag gör. Jag vill gå ner i vikt. Jag tänkte börja med en veckas bantning och se vart det leder! Jag har kommit fram till att jag tränar alldeles för lite. Det måste jag börja göra mer nu. Idag har jag ätit rätt mycket också. Jag ska därför börja skriva matdagbok här på bloggen.

Jag vill heller inte ge ut min identitet här heller, det skulle kännas så himla fel, mina kompisar skulle tycka att jag är störd i huvudet, men vissa saker vill man liksom ha för sig själv. Detta är en sån grej.

Matdagbok måndag 6/ 10 - Dag 1

Frukost: Ingenting (jag har ont i halsen så jag kan inte svälja) annars äter jag frukost

Lunch: Kycklingsallad på Latte House

Mellanmål: En smörgås med smör och gurka

Middag: Lite pasta + stekt salami och paprika

"Kvällsfika": En banan

Mål för imorgon: Ett glas juice till frukost, nyttig liten lunch, inget till mellanmål eller efter middagen.


RSS 2.0